Control4 si energia

Cream un nou standard pentru managementul energiei,un angajament de conducere fara precedent si participarea la o noua generatie de programe activate smart-grid,

Ii protejam pe consumatori si utilitatile cu Control4 ADVANGE,informatii valoroase pentru a ajuta la gestionarea incarcarii energiei si a costurilor.

Cream o platforma deschisa bazata pe standardele industriei pentru a permite o integrare usoara,upgrad-uri,caracteristici noi si aplicatii de dezvoltare.

Adaugam un lider in industria de automatizare inteligenta pentru gestionarea energiei de acasa la economii maxime. . Platforma noastra de automatizare a casei este interoperabila cu mai mult de 6.500 de dispozitive electronice de larg consum la domiciliu, si vom folosi aceasta abordare,aceeasi colaborare pentru a construi interoperabilitate cuprinzatoare în platforma noastra de energie.

Suntem un furnizor de incredere pentru consumatori si pentru industrie.Am livrat peste un milion de unitati ZigBee,am instalat mai mult de 115,000 controloare HAN ,si in prezent sprijinim clientii si utilitatile comerciale in gestionarea a mii de sisteme.

Oferim o retea stabilizatoare a mai mult de 1500 de dealeri profesionali si comercianti cu amanuntul nationali pentru instalare si suport.

Aducerea online a smart grid este o intreprindere majora care implica fiecare parte a ecosistemului de energie de la utilitati si sisteme de distributie pana la aparatele electronice de larg consum în casele noastre.In cazul in care consumatorul se implica,industria castiga. De aceea, am contribuit la crearea colaborativa de consum Smart Grid , o organizatie independenta non-profit. Suntem mandri de a face partea noastra ,de a facilita schimbarea dramatica în modul în care oamenii isi gestioneza consumul de energie electrica. Scopul nostru final este ca consumatorii sa spuna un entuziast “da” la reteaua inteligenta. Alatura-te efortului nostru.

Partener cu liderul dovedit.

Stiati ca…?

Utilitatile pot personaliza setul de caracteristici disponibile pe EMS Control4 100 pentru a oferi economii de energie stimulente si alte programe pentru clienti. Sau integreze capacitati suplimentare de control pentru alte dispozitive din casa, inclusiv lui PHEV.

Stiati de asemenea ca…?

Studiile arata ca atunci cand consumatorii au mai multe detalii despre modul de utilizarea a energiei,vor gasi mai multe modalitati de a reduce consumul cu 5% pana la 10%.Atunci cand utilitatile au variabile sau timp de utilizare,de stabilire a preturilor,consumatorii ar putea reduce consumul de energie electrica cu 15% la orele de varf,de obicei dimineata si seara.Adauga automat control al dispozitivului si economiile pot sari pana la 25^%-30%.