Campania Casa TA inteligenta la 2399 euro!

← Inapoi la Ce poate face o casa inteligenta pentru dumneavoastra?

Casa ta inteligenta – un vis devenit realitate!

Aceasta campanie se desfasoara intre 11.09.2015 – 22.09.2015, iar oferta este valabila doar pentru contractele incheiate pana in 22.09.2015.

De ce sa achizitionezi acest sistem:

- Control4 este cel mai bun sistem smarthome conform CEPro, cea mai mare publicatie dedicata instalatorilor de echipamente electronice din SUA. De asemenea, de-a lungul anilor, Control4 a fost premiata pentru inovatie, suport tehnic, pregatirea specialistilor si multe altele.
- Produsele din aceasta oferta au un discount de 43%
- Tot in aceasta perioada, la urmatoarele produse optionale comandate impreuna cu acest sistem, ai o reducere de 30%:

  • Touchscreen 7″
  • Touchscreen 10″
  • Amplificator multiroom
  • difuzoare si boxe TruAudio

- In plus, la orice sistem suround high-end GoldenEar, ai de asemenea un pret redus cu 30%

Daca vii la noi in showroom, primesti cafea din partea casei noastre inteligente pe care o poti savura in timpul unui demo al sistemului hometheater.

Pentru a va putea dedica toata atentia noastra, daca este posibil, va rugam sa ne sunati inainte pentru o programare.

Aici poti descarca oferta, in format .pdf

Motive in plus pentru care sa iti instalezi un sistem de casa inteligenta

Fiti conectati cu familia. Unul dintre cele mai mari avantaje ale unei case inteligente este ca stiti cand membrii familiei vin si pleaca. Puteti primi notificari cand copiii ajung de la scoala, cand pleaca si daca au stins luminile si au inchis usa.

Fiti conectati cu locuinta. Doar pentru ca nu sunteti acasa nu inseamna ca nu o puteti monitoriza. Senzorii de umiditate, pentru usi si geamuri, de miscare, de fum si multe altele pot fi configurate sa va trimita alerte. Iluminarea si clima pot fi controlate de la distanta, astfel puteti seta temperatura optima in timp ce va intoarceti din vacanta, pentru a ajunge acasa intr-o atmosfera primitoare.

Economisiti energie. Risipim multa energie, si bani, in fiecare zi pentru ca nu avem timp sa facem mici, dar importante, modificari casei, precum singerea luminilor, ridicarea si coborarea draperiilor sau reglarea termostatelor. Toate acestea pot fi automatizate sa se intample, fara ca dumneavoastra sa va ganditi la ele.

Aveti grija de viata dumneavoastra de zi cu zi, nu de echipamentele electronice! Se intampla uneori ca aparatele electronice sa va controleze mai mult decat le controlati dumneavoastra pe ele? Trebuie sa faceti zece lucruri doar ca sa puteti sta in fotoliu si sa va bucurati de muzica sau de o carte? Automatizarea casei poate fi programata cu scene care ajusteaza toate sistemele (lumini, divertisment, securitate) cu o simpla comanda pentru ca dumneavoastra sa va puteti bucura de viata.

In urmatoarele articole puteti citi ce poate face o casa inteligenta pentru dumneavoastra:

Securitate

Controlul luminilor

Divertisment

Incuietori inteligente

Mai multe detalii despre produsele si serviciile noastre gasiti si pe urmatoarele pagini:

Daca aveti intrebari, nu ezitati sa ne contactati!

Contact

office@deboot.ro
T:0256455277
M:0732135086

Showroom & Magazin:
Str. Capitan Damsescu, Nr. 25
Timisoara, 300150