Protejati-va comorile

← Inapoi la Ce poate face o casa inteligenta pentru dumneavoastra?

Protejati-va comorile

Cand un sistem de securitate este integrat intr-o casa inteligenta, se pot controla incuietori de usa, iluminat inteligent, camere IP, senzori de miscare, senzori de contact si mai multe echipamente de siguranta pentru a va oferi linistea.
Cand va intoarceti acasa, un cod introdus la tastatura incuietorii dezarmeaza sistemul de securitate, deactiveaza senzorii de miscare si, daca este noapte, aprinde luminile pentru a nu intra intr-o casa intunecoasa.

In timp ce pregatiti masa, puteti vedea pe televizor ce fac copiii in curte, iar un senzor de miscare va poate alerta daca usa camerei copilului se deschide noaptea

Un buton langa pat preia sarcina de a verifica si incuia usile, stinge toate luminile si armeaza sistemul de securitate.

In orice moment puteti vedea pe televizor ce se intampla acasa, la parinti sau la casa de vacanta, senzorii de umiditate va pot alerta in caz de scurgeri de apa, iar senzorii atasati geamurilor va pot semnala o eventuala spargere a vreunui geam.

Aflati cand ajung copiii acasa prin sistemul de alerte care va tine la curent prin e-mail cu starea casei dumneavoastra, asigurandu-va ca toate lucrurile sunt in ordine.

Informatii despre Control4:
Control4.com
Control4.AVDesign.ro
Produsele si serviciile noastre:
www.DeBoot.ro
www.AVDesign.ro

DeBoot pe Facebook