Ospitalitate

Ce inseamna controlul asupra ospitalitatii?

Este nevoie doar de un moment de gandire pentru a realiza de ce un hotel inteligent este o idee buna: imaginati-va o camera care intra automat in stare vacanta in momentul pleacarii clientilor dumneavoastra. Sistemul de incalzire / racire se sting, urmeaza televizorul, luminile si celelalte dispzitive . Acum, imaginati-va „Receptia” avand capacitatea de a gestiona, configura si actualiza datele de la distanta, de la orice conexiune la Internet. Si oaspetii folosind telecomanda pentru a controla draperiile, luminile, temperatura, televizorul, muzica, alarma, pentru a solicita un valet si multe altele.

La Control4, avem standardele de baza ideale de automatizare si solutii de management energetic pentru industria ospitalitatii. Solutii flexibile, care au un impact in mod automat si care va vor oferi un avantaj de nepretuit prin redefinirea experientei camerei de hotel.

Deci, intrebarea nu este “Cum ne putem permite sa facem acest lucru?” ci mai degraba: “Putem intr-adevar sa nu permitem acest lucru?”

Deci … ce doriti sa controlati?

Experimentati controlul in:

Temperatura
Gestionati luminile si sistemul de aer conditionat in camerele neocupate.
TV & Muzica
Oaspetii se pot bucura cu usurinta de divertismentul dorit
Draperii & Jaluzele
Personalize settings to preserve privacy, showcase views, & save energy. Personalizati setarile pentru a va proteja intimitatea, ferestrele si pentru a economisi energie
Alarma
Decoruri de trezire pe care oaspetii le pot personaliza cu usurinta
Servicii Clienti
Solicitati “room-service”, serviciu de minimalizare, servicii de menaj
Managementul energiei
Reduce utility bills, extend bulb life, conserve natural resources. Reduceti facturile la utilitati, extindeti durata de viata, conservati resursele naturale

Stiati ca…?

  • Puteti reduce consumul de energie si reduce semnificativ costurile lunar pe facturile de utilitati prin controlarea aerului conditionat, încalzirii si iluminatului.
  • Utilizarea Control4 a tehnologiei ZigBee ® Pro reduce nevoia de noi cablari, astfel incat sa puteti termina treaba mult mai repede, în timp ce economisiti pe cabluri, tevi si costurile fortei de munca.

Eco

Energia reprezinta 30% din cheltuielile de functionare ale unei cladiri. Control4 poate ajuta la calificarea cladirii dumneavoastra la certificarea Leadership in Energy and Environmental Design (LEED) . Si nu uita, o certificare LEED = credite fiscale pentru afacerea ta!

Solutii ospitaliere Control4

  • Sisteme accesibile si fiabile de automatizare pentru proprietati de 3 -, 4 – si 5-stele
  • Ecologic si eficient cu timpul, energia, resursele si banii
  • Compatibil cu hoteluri noi sau mai vechi, de orice marime
  • Usor de folosit atat pentru angajati cat si pentru clienti
  • Bazat pe standarde si 100% scalabil – începe cu un etaj, adauga pe masua ce inaintezi