Rezidential > 9 Motive

Vrei o casa inteligenta dar ai indoieli?
Iata 9 motive pentru care nu ar trebui!

Te sperie gandul ca e prea scump? Control 4 este prima companie care a introdus conceptul de “smart home” pentru toata lumea. Cel mai mic sistem complet porneste de la 3000 de euro.

Ti-e frica de muncitorii care iti vor sparge peretii pentru cablurile necesare sistemului? Control 4 poate fi instalat 100% wireless daca este necesar.

Crezi ca folosind un sistem smart home vei deveni mai comod? Studiile au aratat ca oamenii, dupa instalarea unui astfel de sistem, nu isi schimba felul de a fi, dar vor avea mai mult timp pentru activitatile preferate.

Multi sportivi de performanta, de la jucatori de fotbal american pana la piloti de IndyCar folosesc Control 4 si apreciaza avantajele pe care un astfel de sistem le ofera: se pot verifica de oriunde camerele de securitate, usile, luminile, cu un buton se opreste/porneste muzica in toata casa, un alt buton porneste/opreste televizoarele, etc

Stii sigur ca nu ai nevoie? Majoritatea posesorilor de sisteme Control 4 nu isi mai imagineaza viata fara o casa inteligenta.

Crezi ca va fi greu de folosit? Sistemul are aceeasi interfata/imagine de control pe toate dispozitivele (TV, smartphone, tableta, etc) fiind folosita de oricine, de la copii pana la bunici.

Te sperie ca extinderea ulterioara poate fi costisitoare si complicata? Control 4 este modular, motto-ul lor fiind “Start small, dream big” (Incepe cu putin, viseaza la mai mult). De asemenea alinierea la necesitatile ce pot aparea in viitor se face usor.

Ai “o suta” de telecomenzi in casa? Casa inteligenta Control 4 poate folosi o singura telecomanda pentru intreaga casa.

Ti-e frica de o eventuala blocare a sistemului? Ca orice calculator, se mai intampla sa nu poti accesa sistemul, dar fiecare componenta va functiona independent. In plus, componente accesorii rezolva de obicei aceste probleme (daca nu vrei sa dai singur restart sistemului).

Crezi ca exista o problema cu securitatea online? Accesul nostru este posibil doar cu acceptul tau si doar la controllerele sistemului, nu la alte informatii. Accesul unor persoane rauvoitoare de pe internet este imposibil deoarece accesul se face prin serverele securizate Control 4. De altfel, o multime de celebritati, oameni politici, bussiness men din USA si UK il folosesc si nu au fost semnalate niciodata probleme.